GenelKıbrısManşetToplum

Adanın Yükselen Değeri “Chamada Markası”

Tripadvisor’dan "Best Of The Best" Ödülüne layık görülen ve Tartışmasız En İyi Hizmeti Sunan Oteller listesinde Dünya 20. si olan Chamada Prestige Otel, sunduğu benzersiz hizmet ve eğlenceleri ile adadaki hizmet standartlarını yükseltmeye devam ediyor

Tripadvisor’dan “Best Of The Best” Ödülüne layık görülen ve Tartışmasız En İyi Hizmeti Sunan Oteller listesinde Dünya 20. si olan Chamada Prestige Otel, sunduğu benzersiz hizmet ve eğlenceleri ile adadaki hizmet standartlarını yükseltmeye devam ediyor.

Kaliteli Hizmet ve Chamada Markası
Adanın en yeni ve modern tarzda dizayn edilmiş odalarına sahip Chamada Prestige, özellikle Balayı Tatilini ve Özel Günlerini (Evlilik Yıldönümü ve Doğumgünü) Chamada’da kutlamak isteyenlere özel paketler sunuyorlar. Elegant Ana Restaurantı, Lounge tarzında dizayn edilmiş. Açık büfenin lezzetli ve şık sunumları ile kendinizi şımartacağınız ve size özel sunumu yapılan ürünler mevcut. Pazar Brunchlarında ise Özel kabanalarınızda hem kahvaltının hem de manzaranın keyfi sizleri bekliyor.

Adanın En Tarz SPA’sı, Lotus SPA…
Lotus SPA’dan daha içeri girer girmez sizleri uzakdoğunun mistik havası sizleri karşılıyor. Kişiye özel odalarda masaj keyfini alabilir yada eşiniz ile VIP Odalarımıza rezervasyon yaparak saunası, hamamı, duş ve WC si içinde olan özel dokunuşlar ile dizayn edilmiş bir odada masaj ve kese köpük hizmetinin keyfini Uzakdoğu Masözlerimizden alabiliyorsunuz.

Akdeniz Manzarası ve Ocakbaşının Lezzetli Sunumları
Ocakbaşı Restaurant, özellikle eşsiz atmosferinde manzarası, lezzeti ve kaliteli hizmet sunan terasında sohbet severlerin beğenisi kazanan bir mekan haline geldi.  Çocuklu ailelerin tercihlerini Chamada Ocakbaşından yana rahatlıkla kullanabilirler. Mekanın hemen yanında Mini Club var. Siz yemeğin ve manzaranın tadını çıkarırken çocuklarınız zamanını eğlenceye dönüştürecek.

Nargile Severlere Akdeniz Manzarasında Sunum…
Akdenizin eşsiz manzarası ile nargile keyfini bir araya getirmişler. Büyüleyici atmosferi ve Konsept dekorasyonu ile keyifli saatler geçirebileceğiniz, futbol, basketbol vb karşılaşmaları takip edebiliyorsunuz.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu