GenelKıbrısManşet

Ajda Pekkan Kıbrıs’ta ‘Ev’lendi

Feo Elegance projesiyle Kuzey Kıbrıs inşaat sektöründe yenilikçi bir bakış açısı getiren Akacan Holding, bu kez de Akacan Royal projesiyle gündemde

Feo Elegance projesiyle Kuzey Kıbrıs inşaat sektöründe yenilikçi bir bakış açısı getiren Akacan Holding, bu kez de Akacan Royal projesiyle gündemde

1,2 MİLYON STERLİN DEĞERİNDE… Türkiye’nin süperstarı Ajda Pekkan, Kuzey Kıbrıs’ın en güzel yerleşim yerlerinden birisi olan Zeytinlik köyünde, muhteşem bir ev satın aldı. Ünlü sanatçı, ‘Akacan Royal’ Projesi’nin en seçkin evlerinden birisi olan 800 metrekarelik bu muhteşem eve 1,2 Milyon Sterlin’e sahip oldu.

LÜKS VE ÖTESİ… 1,5 yıl içerisinde tamamlanması beklenen Akacan Royal projesinde ev sahibi olan Süperstar Ajda Pekkan, ülkemize gerçekleştirdiği ziyarette, evinin inşaatını gezmek için, vinç yardımı ile 10’ncu kata çıktı. 800 metrekarelik bu muhteşem ev, içerisinde; 2 adet kişisel yüzme havuzu, hamam ve spor salonu gibi birçok lüks özelliği barındırıyor.

BİRLİKTE İNŞAATI GEZDİLER… İnşaatı devam eden evini ve evinin manzarasını gözlemleyen Ajda Pekkan’ın Kıbrıs’a yerleşmeyi düşündüğü öğrenildi. Girne’nin en güzel bölgesinde, kuşbakışı tüm Girne’yi seyredebilecek manzarası olan bir eve sahip olan ünlü sanatçının evinde yok yok. Ajda Pekkan’a yeni ve çok özel projesinden 1,2 milyon sterlinlik ev satmayı başaran Akacan Holding Direktörü Bulut Akacan, Pekkan’ı Kıbrıs ziyaretinde yalnız bırakmadı.

AKACAN’A ÖZEL TEŞEKKÜR… Böylesi özel bir projeden ve Kuzey Kıbrıs’tan ev aldığı için çok mutlu olduğun dile getiren Ajda Pekkan, “Kıbrıs’ta ev sahibi olmamda büyük katkıları olan değerli iş insanı Bulut Akacan’a teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu