KıbrısManşet

Akansoy: Anlatıldığında kimsenin dikkate almadığı konulara başa gelince tepki gösteriyoruz

CTP Milletvekili Asım Akansoy, iş insanı Halil Falyalı ve Murat Demirtaş'ın pusu kurularak sokak ortasında hayattan koparılmalarının ardından açıklamada bulundu.

CTP Milletvekili Asım Akansoy, iş insanı Halil Falyalı ve Murat Demirtaş’ın pusu kurularak sokak ortasında hayattan koparılmalarının ardından açıklamada bulundu.

Kişisel sosyal medya hesabından açıklama yapan Akansoy, Halil Falyalı’nın öldürülmesinin ülkedeki  siyasi, ekonomik ve güvenlik rejiminin her açıdan iflas ettiğinin yeni bir göstergesi olduğunu ifade etti.

AÇIKLAMASININ TAMAMI ŞU ŞEKİLDE:

Halil Falyalı’nın öldürülmesi, yaşadığımız topraklardaki siyasi, ekonomik ve güvenlik rejiminin her açıdan iflas ettiğinin yeni bir göstergesidir. Çok anlattığımız, itiraz ettiğimiz, bu iş böyle gitmez dediğimiz gelişmeler. Bildiğimiz buz dağının küçük bir kısmı ya bilmediklerimiz!
En acısı şu… Anlatıldığında kimsenin dikkate almadığı konulara başa gelince tepki gösteriyoruz. Tamam, da nereye kadar. Kıbrıs’ın Kuzeyi “alt yönetim – arka bahçe” düzenini kıramadığı sürece yaşanılmazlığı ile anılmaya devam edecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu