KıbrısManşetSiyaset

Akansoy: Halkın bildiğini Hasipoğlu da biliyor

Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Sekreteri Asım Akansoy, CTP olarak, hükümetin hukuk dışı uygulamaları ve Anasaya ihlalleri konusundaki tavırlarının tartışma konusu olmadığını ifade etti

Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Sekreteri Asım Akansoy, CTP olarak, hükümetin hukuk dışı uygulamaları ve Anasaya ihlalleri konusundaki tavırlarının tartışma konusu olmadığını ifade etti.

Sosyal medya hesabından açıklama yağan Akansoy, Meclis içi tartışma ve değerlendirmelerde hiçbir zaman duruşlarını değiştirmediklerine vurgu yaparak, bu konuda kararlılıklarının çok açık olduğunu ve bunun kamuoyuna da mal olduğunu ifade etti.

“CTP’nin bu kararlılığını ve duruşunu bile bile, UBP hükümetinin Anayasayı ihlal etmeye devam etmesi ve komitede “uzlaşıya vardık” gibi kafa karıştırıcı yaklaşımlarla konunun sulandırılmaya çalışılması asla kabul edilemez” diyen Akansoy,  “Memleketi bu hale getirenin kim olduğunu, halkımız çok iyi biliyor” ifadelerini kullandı.

Açıklamasında Hasipoğlu’na da yüklenen Akansoy, “UBP Genel Sekreteri Sayın Hasipoğlu’nun halkın bildiğini bilmemesi mümkün değil” dedi.

Akansoy açıklamasını “CTP, hukukun üstünlüğüne ve Anayasaya bağlılığını kararlılıkla sürdürmeye devam edecektir” diyerek bitirdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu