KıbrısManşet

Akansoy: Ne yaşayacağımız pek belli değil

CTP Milletvekili Asım Akansoy, "Petrol sızıntısı ile ilgili Hükümetin çalışma içerisinde olması, Kriz masası oluşturması, kendi kaynaklarımız yanında Türkiye'den de destek alması önemlidir" ifadelerine yer verdi.

Ülkede yaşanan petrol sızıntısı ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan CTP Milletvekili Asım Akansoy, geç kalınmadan gerekli yardımların alınması gerektiğine vurgu yaparak, “Bekleyip görelim, duruma göre bakarız gibi bir rahatlık içerisine lütfen girmeyiniz. Biz önlem alalım, adamızı korumak adına her türlü girişimde bulunalım.
Hemen şimdi !” şeklindeki ifadelere yer verdi.

PAYLAŞIMININ TAMAMI ŞU ŞEKİLDE:

Petrol sızıntısı ile ilgili Hükümetin çalışma içerisinde olması, Kriz masası oluşturması, kendi kaynaklarımız yanında Türkiye’den de destek alması önemlidir.
Özellikle cuma günü adaya ulaşacak Nene Hatun ve Seyit Onbaşı Gemilerinin Türkiye tarafından gönderilmiş olmasından dolayı müteşekkiriz.
Görülebildiği üzere, tehlike kapımıza dayanmıştır. Ve aslında ne ile karşılaşacağımız da pek belli değildir. Rüzgara bağlı tahminler yapılıyor.
GEÇ KALMAMAK, SONRADAN PİŞMAN OLMAMAK ADINA;
Avrupa Birliğinden ve Güney Kıbrıs’tan da somut destek alınmalıdır. Şimdi alınmalıdır. Bekleyip görelim, duruma göre bakarız gibi bir rahatlık içerisine lütfen girmeyiniz.
Biz önlem alalım, adamızı korumak adına her türlü girişimde bulunalım.
Hemen şimdi !
Tamer Zaim beyin uyarısı çok önemli:
“EMSA (European Maritime Safety Agency) nın petrol sızıntıları için hazır beklettiği dispersant yüklü gemilerden bir Limasoldadır. Bölgeye gelmesi çok zaman almazdı. Malta, Yunanistan ve Hırvatistan’da da ek gemiler hazır bekler.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu