GenelKıbrısManşet

Akansoy’dan eyleme destek mesajı

CTP Milletvekili Asım Akansoy, “Federasyon Yolunda Birlikte” eylemi hakkında, "Kıbrıs’ta federal çözüm ile varlık mücadelesi bir bütündür. Bir kez daha onur duydum" dedi.

CTP Milletvekili Asım Akansoy, dün gerçekleşen Bu Memleket Bizim Platformu’nun düzenlediği “Federasyon Yolunda Birlikte” eylemi hakkında, “Kıbrıs’ta federal çözüm ile varlık mücadelesi bir bütündür. Bir kez daha onur duydum” dedi.

“Dün gerçekleştirdiğimiz Miting, 24 Nisan 2004 kararlılığının yeni bir göstergesi oldu” ifadelerini kullanan Akansoy, “Pandemi koşullarına rağmen insanlarımız, gencinden yaşlısına çift maske takıp meydana koşmuşsa, bulaş riskini göze aldıysa bunu, Kıbrıs’a olan sevdalarına yazın. Federal çözüm, siyasi eşitliğe dayalı bir barış isteklerine yazın” şeklinde konuştu.

CTP Milletvekili Akansoy, “Artık yeter, bu memleket bizim hatırlatırız diye atılan sloganlara yazın. Müdahalelere karşı başı dik meydanlara koşan, tertemiz gençlerimizin heyecanına yazın. Haysiyetli bir barış özlemi isteyen, tekerlekli sandalyesinden bastonlusuna toplumun tüm kesimlerinin kararlı ve cesaretli duruşuna yazın” vurgusu yaptı.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu