KıbrısManşetSiyaset

Akansoy’dan Gürçağ’a anlamlı destek

YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı ve YDP Genel Sekreteri Enver Öztürk tarafından UBP Milletvekili İzlem Gürçağ’a yönelik “birilerinin sözcüsü”, “hadsiz” ve "haddini de boyunu aşar" şeklindeki saldırgan ifadelere bir tepki de CTP Milletvekili Asım Akansoy’dan geldi.

GIYNIK SOSYAL MEDYA

YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı ve YDP Genel Sekreteri Enver Öztürk tarafından UBP Milletvekili İzlem Gürçağ’a yönelik “birilerinin sözcüsü”, “hadsiz” ve “haddini de boyunu aşar” şeklindeki saldırgan ifadelere bir tepki de CTP Milletvekili Asım Akansoy’dan geldi.

“İzlem ile Meclis’te uzun süredir birlikte çalışıyoruz. Asla boyun eğmeyen, bildiklerini söylemekten kaçınmayan, kimsenin de adamı olmayacak kadar haysiyet sahibi bir kişidir” diyen Akansoy, “Görüşlerimizin farklı olması asla arkadaş olmamıza, diyalog kurmamıza engel olmadı, olmaz da” diyerek, Arıklı ve Öztürk’ün iddialarına tepki gösterdi.

“Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da “birilerinin sözcüsü” olmayacak bir kişidir” diyen Akansoy, “Memlekette insan bırakmayıp, herkesi yaftalamaya, karalamaya, hedef göstermeye çalışanlara duyurulur. O kadar kolay değil. Kimin kim olduğunu bu halk çok iyi bilir” sözleriyle Arıklı’ya yanıt verdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu