EkonomiKıbrısManşetSiyaset

Akaryakıt krizi bitiyor tüp gaz krizi yaşanıyor, ülkede krizin ardı arkası kesilmiyor

Ülkemizde akaryakıt ve tüp gaz krizinin ardı arkası kesilmiyor, akaryakıt krizi bitiyor, tüp gaz krizi başlıyor. Bu kez de tüp gazın fiyatı zamlanacağı gerekçesiyle ülkede gaz krizi yaşanıyor

Ülkemizde akaryakıt ve tüp gaz krizinin ardı arkası kesilmiyor, akaryakıt krizi bitiyor, tüp gaz krizi başlıyor. Bu kez de tüp gazın fiyatı zamlanacağı gerekçesiyle ülkede gaz krizi yaşanıyor.  Tüp gaz fiyatının zamlanacağı gerekçesiyle tedarikçilerin piyasaya gaz vermediği bu nedenle de vatandaşların mağdur olduğu öğrenildi.

Tüp gaz üretiminin durduğu ve zararına satış yapmak istemeyen tedarikçilerin de piyasaya tüp gaz vermediği, bu nedenle de marketlerin de gaz satışı yapmadığı gelen bilgiler arasında.

Tüp gaz fiyatlarının yeniden belirlenmesinin ardından satışların başlaması beklenirken, elde edilen bilgiye göre tüp gaza 30 ile 50 TL arası zam bekleniyor.

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yaparak duruma isyan eden CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman da halkın nefes alamaz hale geldiğini ifade etti.

“Elektrik zammının şoku devam ederken şimdi de tüp gaz zammı gündemde. Ve bir kez daha tedarikçilerin zam beklentisiyle piyasaya tüp gaz vermediği iddiaları! Bu halk nefes alamaz hale geldi” diyen Erhürman, “Daha ne olmasını bekliyorsunuz?” sorusunu yöneltti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu