EğitimGenelKıbrısManşet

Akdeniz Karpaz Üniversitesi Girişimcilik Merkezi “Kadın, Sanat ve Girişimcilik” isimli bir söyleşi düzenledi

Girişimcilik Haftası ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Akdeniz Karpaz Üniversitesi’nde (AKÜN) Girişimcilik Merkezi geçtiğimiz hafta bir söyleşi gerçekleştirdi.

Girişimcilik Haftası ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Akdeniz Karpaz Üniversitesi’nde (AKÜN) Girişimcilik Merkezi geçtiğimiz hafta bir söyleşi gerçekleştirdi. Kuzey Kıbrıs’ın genç kadın girişimcilerinden, organizatör ve grafik tasarımcı Leyla Hoca söyleşiye konuk olarak katıldı. 11 Mart 2022 Cuma gün saat 11:00-12:00 saatleri arasında gerçekleşen söyleşi, aynı zamanda Akdeniz Karpaz Üniversitesi Facebook sayfasından da canlı olarak yayınlandı.

Akdeniz Karpaz Üniversitesi Girişimcilik Merkezi’nin düzenlediği söyleşi, Girişimcilik Merkezi Başkanı Doç. Dr. Ayşen Berberoğlu’nun kısa giriş konuşması ile başladı. Sonrasında ise Leyla Hoca kendi hayatından ve girişimcilik hikayesinden örnekler vererek kadın girişimciliğin avantaj ve dezavantajları ile ilgili tecrübe ve bilgilerini dinleyicilerle paylaştı. Aynı zamanda söyleşide, sanat ile girişimcilik buluştuğu zaman ne gibi farklı zorluklar yaşanabileceği de tartışıldı. Leyla Hoca, Söyleşi sonunda izleyicilerin sorularını da yanıtladı ve girişimci olmak isteyen gençlere önerilerde bulundu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu