KıbrısManşet

Akdoğan Belediyesi, dijital aşı kayıt formu oluşturdu

Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif sosyal medyasından paylaşımda bulundu.

Aşı planlaması hakkında çalışmalar yapıldığını aktaran Akdoğan Belediye Başkanı çalışmaların son bulduğunu ve verileri detaylı raporlar halinde Sağlık Bakanlığı ile paylaşacaklarını belirtti.

Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif’in sosyal medya paylaşımın tamamı ise şöyle:

“Sağlık Bakanlığı tarafından üç aşamalı aşı planı hazırlanmış ve kamuoyu ile paylaşılmıştı. Hepinizin bildiği gibi bu planın 3. aşaması da 18-50 yaş grubu tüm vatandaşlar kapsamaktaydı. Bunun üzerine Akdoğan Belediyesi olarak bizlerde bu plan çerçevesinde bir çalışma gerçekleştirerek Akdoğanımızın ihtiyaç duyduğu aşı miktarını belirlemek ve sağlıklı bir aşı planı oluşmasına yardımcı olabilmek için bir veri tabanı oluşturabilmek adına bu çalışmayı yaptık. Bu çalışmamız dün itibarı ile sonlanmış olup topladığınız verileri detaylı raporlar halinde Sağlık Bakanlığı yetkilileri ile paylaşacağız. Bu vesileyle katılan ve katı koyan herkese teşekkürlerimi sunar. Sağlıklı günler dilerim.”

Bir şunu diyen bir yazı 'ADOICAN AELEDINE Dijital Aşı Kayıt Form Raporu 405 Toplam Başvuru Sayısı Yaş Grubu: =12 72 3. 39 Yaş= 4. 40 49 Yaş= 116 5. 50 Yaş ve Üzeri 109 Not: Detaylı Raporlar Sağlık Bakanlığı ile paylaşılacaktır.' görseli olabilir

Diğer Haberler

Başa dön tuşu