KıbrısManşetToplum

Akıncılar- Ercan Anayolu’nda kaza

Akıncılar- Ercan Anayolu üzerinde, Yusuf Şanlıer Akıncılar istikametinden Ercan istikametine doğru seyrettiği sırada dikkatsizce yolun sağına geçmesi sonucu o esnada karşı istikametten gelmekte olan Coşkun Alaslan ile çarpıştı

Akıncılar- Ercan Anayolu üzerinde, Yusuf Şanlıer Akıncılar istikametinden Ercan istikametine doğru seyrettiği sırada dikkatsizce yolun sağına geçmesi sonucu o esnada karşı istikametten gelmekte olan Coşkun Alaslan ile çarpıştı. Kaza sonucu yaralanan her iki araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan Şerife Şanlıer Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Polis Gene Müdürlüğü’nün kaza ile ilgili resmi açıklaması:

“Saat 18.00 sıralarında, Akıncılar- Ercan Anayolu üzerinde, Yusuf ŞANLIER (E-48), yönetimindeki JP 996 plakalı araç ile Akıncılar istikametinden Ercan istikametine doğru seyrettiği sırada dikkatsizliği sonucu yolun sağına geçmesi sonucu o esnada karşı istikametten gelmekte olan Coşkun ALASLAN (E-29) yönetimindeki DV 904 plakalı araç ile çarpışmışlardır. Kaza sonucu yaralanan her iki araç sürücüsü ile JP 996 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Şerife ŞANLIER (K-43) kaldırıldıkları Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde tedavileri halen sürüyor. Soruşturma devam etmektedir.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu