Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısMagazinManşet

Akkaya kardeşler, fark yaratmaya devam ediyor!

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

 

Girne’nin en şık tasarımları birinci yaşını kutladı.

Gülistan Akkaya ve Melike Akkaya kardeşlerin 1 yıl önce hayata geçirdiklerini proje birinci yılını doldurdu.

İki güzel kadının yetenekleri ve hayal gücüyle süslenen muhteşem tasarım kıyafetler, Gülistan Akkaya’nın el emeği göz nuru olarak görücüye çıkmıştı.

Görenleri hayran bırakan şık ve modern tasarımlara ev sahipliği yapan, Ms.Tery Mağazası, bu süreçte tüm misafirlerinden tam not almayı da başardı.

Üzerine katarak yola devam!

Ms.Tery’nin birinci yaş gününü kendi tasarımı muhteşem beyaz bir elbise ile kutlayan Gülistan Akkaya; mutluluğunu ve haklı gururunu dile getirirken, yine şıklığı ile göz dolduran Melike Akkaya ise; üzerine katarak yola devam edeceklerini belirtti.

Kişiye özel tasarımların yapıldığı bölgenin tek mağazası olma unvanına da sahip olan Ms.Tery, kendini özel ve şık hissetmek isteyen tüm kadınların tek adresi olmaya devam edecek.

 

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu