KıbrısManşetToplum

AKOL Group’tan görkemli kutlama

Kuzey Kıbrıs’ın lider şirketlerinden AKOL Group of Companies, 20’nci kuruluş yıl dönümünü büyük bir organizasyonla kutladı… Dünyaca ünlü sanatçı Inna konseri geceye damga vurdu

Kuzey Kıbrıs’ın lider şirketlerinden AKOL Group of Companies, 20’nci kuruluş yıl dönümünü büyük bir organizasyonla kutladı… Dünyaca ünlü sanatçı Inna konseri geceye damga vurdu

 

“Salamis Holiday Homes”, “Sea Front” ve “Dolce Vita” projeleri tanıtıldı

YÜKSEK YAŞAM STANDATLARI… Kuzey Kıbrıs’ta yaptığı hizmetler ve yatırımlarla adından övgüyle söz ettiren AKOL Group of Companies, 20’nci kuruluş yıl dönümünü görkemli bir organizasyonla kutladı. Yüksek yaşam standartları ve modern tasarımlarıyla dikkat çeken “Salamis Holiday Homes”, “Sea Front” ve “Dolce Vita” projelerinin tanıtımının yapıldığı görkemli gece büyük ilgi gördü.

ŞANAL: 20 YILA BİRÇOK ESER VE HİZMET SIĞDIRDIK… AKOL Group of Companies Direktörü Niyazi Şanal, 20 yıla gururla söz edilecek birçok eser ve hizmet sığdırdıklarını söyledi. Şanal, yaptıkları yatırımlara, sağladıkları istihdam alanlarına, insanlara verdikleri hizmetlerle ve devlete kazandırdıkları katma değerlere baktığı zaman “İyi ki de ülkeme geri dönüp, tırnaklarımı bu topraklara geçirmişim” dediğini söyledi. İnsanın ülkesinde ter dökmesinin, bilgi ve becerisini ülkesi için kullanmasının ve orada değerler ortaya çıkarmasının hazzı ve anlamının bir başka olduğunu ifade eden Şanal, “Samimiyetle söylüyorum, ben bunun mutluğu ve huzuru içindeyim” vurgusu yaptı.

“İNŞAAT SEKTÖRÜ ÜLKENİN CAN DAMARI KONUMUNDA”… Niyazi Şanal, AKOL Group of Companies’in lokomotifi durumundaki inşaat sektörünün ülkenin de lokomotif sektörü olduğuna dikkat çekti.  İnşaat sektörünün 100’e yakın yan sektörü beslediğini ve ekonominin de can damarı konumunda olduğunu söyleyen Niyazi Şanal, “Ülke için hayati bir sektör olmasına rağmen inşaat sektörü bazı kesimlerin haksız eleştirilerine, hatta saldırılarına maruz kalmaktadır. Sektörümüzün, bazı kesimlerce genellemeler yapılarak, karalanmaya çalışılması üzüntü vericidir” diye konuştu.

TATAR: BU ÜLKEDE YATIRIM YAPMAK HER YİĞİDİN HARCI DEĞİL… Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, AKOL Group of Companies’in 20’nci kuruluş yıl dönümünü kutlamanın mutluluğu içerisinde olduğunu söyledi. Tatar, AKOL Group Direktörü Niyazi Şanal’ın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin tanıtımına hizmet vermesini takdir ettiğini belirtti. Tatar, AKOL Group’un ekip olarak güvenilir olduğunu vurgulayarak yatırım alanındaki başarılarıyla KKTC’nin Doğu Akdeniz’deki öncü kurumlarından olduğunu söyledi.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu