GenelKıbrısManşetSEÇİM 2022

Akpınar: “Siz olarak, sizin gücünüzle ve bizim için sizden görev talep ediyorum”

-GIYNIK SOSYAL MEDYA

Demokrat Parti geçtiğimiz gün Milletvekili adaylarını açıklamıştı.

Listede göze çarpan adaylıklardan biri de Girne Amerikan Üniversitesi Kurucu Rektörü Serhat Akpınar oldu.

Demokrat Parti’nin Girne ilçesinden 1.sırada Milletvekili adayı olan Akpınar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda seçmenlere seslenerek görev talep etti.

“Ben, siz olarak göreve hazırım” diyen Akpınar, paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

Değerli Ailem ve Bizleri var eden Değerli Halkımız!

Sizden doğan, Sizlerle yıllardır tüm zorlukları birlikte yaşayan , göğüs geren , mücadele eden , Kendi Gerçekliğimizi yaşayan Bizler !

Ülkemizde var olan tüm yönetimsizliklere,  yaşanan ve var olan olumsuzluklara karşı,  Siz ve Sizin Sesi,  Sizlerin Gücü olarak, Sizlerin izniyle, Geleceğimize yeni bir yön vermek, 

Çocuklarımız, yarınlarımız olan gençlerimiz için, doğacak ve içimizden yaşam bulacak yeni nesillerimiz için görev almaya hazırım.

Öncelikli olarak Demokrat Parti Genel Başkanı Sn. Fikri Ataoğlu‘nun Şahsında, DP Delegelerine, DP Meclis Üyelerine ve DP Milletvekili Adaylarımıza, Değerli kabulleri sebebiyle sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.

Üzerimizdeki sorumluluğun önemini ve içerisinde  bulunduğumuz kırılgan sürecin ağırlığını en iyi bilenlerinizdenim.

Yıllardır Gailem olan KKTC için yaptıklarımı bilen Sizler karşısına , Ülkemizde bir Yüksek Öğretim Alanını var eden ilk Üniversiteleşme hareketini başlatan ve kurmanın ötesine geçerek tüm dünyada ülkemizin tanınmasına katkı veren, Siz olarak Sizin Gücünüzle ve Bizim için sizden görev talep ediyorum.

BEN, SİZ olarak HAZIRIM .

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu