KıbrısManşetSiyaset

Akpınar: Ülkemiz ve geleceğimiz için güzel adımlar atmak istiyoruz

DP’den Girne Milletvekili seçilen Serhat Akpınar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kendisine destek veren herkese teşekkürlerini sunarak, kendisine görev verilmesi halinde ülkemiz ve geleceğimiz için güzel adımlar atmak ve değişimi hep birlikte gerçekleştirmek için çalışacağını vurguladı

Demokrat Parti’den Girne Milletvekili seçilen Serhat Akpınar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kendisine destek veren herkese teşekkürlerini sunarak, kendisine görev verilmesi halinde ülkemiz ve geleceğimiz için güzel adımlar atmak ve değişimi hep birlikte gerçekleştirmek için çalışacağını vurguladı.

Akpınar şu ifadeleri kullandı:

Destek ve Tebrik mesajları ile yanımda olan , güç veren değerli Ulusal Ailemize bir kez daha teşekkür ediyorum. Bugünlerde bazı görüşmelerin , pazarlıkların yapıldığını duyuyoruz , ümit ederim görev üstlenme şansım olur ve görev verilir ise ülkemiz ve geleceğimiz için güzel adımları , değişimi birlikte gerçekleştirir , yaşarız . Bir kez daha ulusal ailemizi sevgiyle kucaklıyor en içten kalbi teşekkürlerimi iletiyorum.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu