KıbrısManşetSiyasetToplum

Akpınar’dan, Ataoğlu’na “kişisel hedeflere bağlı olarak hareket etme” ve “amatörlük” suçlaması!

Demokrat Parti (DP) içindeki huzursuzluk giderek tırmanıyor. DP Genel Başkanı Fikri Ataoğlu’nun bazı karar ve uygulamalarının özellikle partinin iki milletvekili tarafından tepkiyle karşılandığına ilişkin iddiaların doğruluğu, Genel Sekreter Serhat Akpınar’ın dün yaptığı sosyal medya paylaşımıyla iyice gün yüzüne çıktı.

Akpınar, söz konusu paylaşımında Fikri Ataoğlu’nu “kişisel hedeflere bağlı hareket” etmekle suçladı ve “amatör yönetim anlayışı”ndan şikayetçi oldu.

DP Güzelyurt İlçe Amirliğine parti merkezinin bilgisi olmaksızın atama yapıldığını ifade eden Akpınar, bu şekilde DP içinde huzurlu bir ortam oluşturulamayacağını belirtti.

DP Genel Başkanı Fikri Ataoğlu ile Güzelyurt İlçe Başkanı Gürsel Sekmen’in kişisel kararıyla atama yapıldığını ifade eden Akpınar, partinin bu anlayış yüzünden yıpranmaya devam edeceğini söyledi. Gürsel Sekmen’in atamaya ilişkin sosyal medya paylaşımının altında görüşünü belirten Akpınar’ın, yorumunda Fikri Ataoğlu’nu etiketlemesi dikkat çekti.

Serhat Akpınar’ın DP içindeki rahatsızlığı ortaya koyan dikkat çekici paylaşımı şu şekilde:
“İlk önce öncelikle Kemal kardeşimizi tebrik ediyorum. Bu görevi layıkıyla en iyi şekilde yapacağından eminim. Ancak bu kararların parti merkezimizde alınmadığı sürece ve öyle anlıyorum ki yine Genel Başkanımız Sayın Fikri Ataoğlu ve veya İlçe Başkanımız Sayın Gürsel Sekmen Bey’in kişisel kararları ile alınmış! Partimizin kendi içerisinde huzurlu bir yönetim ve iletişim oluşturması mümkün olmayacak. Böylesi bir amatör yönetim anlayışına sahip olmamalıdır partimiz. Kurumsallaşmaya bu kadar önem dikkat çekerken kişisel hedeflere bağlı hareket yönetimi bizi yıpratmaya devam edecek.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu