Diğer SporlarFutbolKıbrısManşetSpor

Aksa Süper Lig’de 5. Hafta Lider MTG

Aksa Süper Lig'de 5. hafta geride kalırken 5. hafta sonunda Yenicami'nin puan kaybetmesinden sonra liderlik koltuğu değişti.

Aksa Süper Lig’de 5. hafta geride kalırken 5. hafta sonunda Yenicami’nin puan kaybetmesinden sonra liderlik koltuğu değişti.

KTFF müsabaka talimatlarına göre takımların birbiriyle oynadıkları tüm müsabakalar tamamlandıktan sonra, eş puana sahip takımlar kendi aralarındaki müsabaka sonuçlarına göre sıralanacaktır.

Yenicami, Mağusa Türk Gücü ve Miracle Değirmenlik aynı puanda olduğu için Mağusa Türk Gücü gol averajı ile lider konumda bulunuyor.

24 golün atıldığı 5. hafta sonunda 3 ev sahibi takım 3 deplasman takımı kazanırken 2 maç da eşitlikle tamamlandı.

Mağusa Türk Gücü, Miracle Değirmenlik ve Türk Ocağı Lİmasol takımları kendi evinde , Doğan Türk Birliği, Lefke ve Yonpaş Dumlupınar takımları ise deplasmanda kazandı.

Göçmenköy- Mesarya ve Yenicami- Cihangir takımları haftayı 1 puanla kapatırken 2 takımın maçı 0-0 bitmesi ise dikkat çekti.

Mağusa Türk Gücü, Mİracle Değirmenlik, Yenicami ve Cihangir takımları 5. hafta da yenilmezlik serisini sürdüren takımlar oldu.

Mağusa Türk Gücü attığı 16 golle ligin en fazla gol atan takımı olurken Hamitköy 4 golle ligin en az gol atan takımı konumunda bulunuyor.

Kötü gidişe dur diyemeyen Hamitköy lig’de galibiyetle tanışamayan tek takım.

Gönyeli arka arkaya aldığı mağlubiyetlerle ligde en fazla kalesinde gol gören takım ve bu sayı 16. Gol krallığı yarışında ise koltukta son maçta CB Gençlik Gücü ağlarına 4 gol atan ve gol sayısını 6 ya yükselten Mağusa Türk Gücü futbolcusu Şenol Şoför var.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu