KıbrısManşetSpor

Aksa Süper Lig’de Dikkat Çeken Detay

Aksa Süper Lig'de 2. hafta bir maç dışında geride kalırken hafta sonu oynanan maçlarda dikkat çeken bir detay gözlerden kaçmadı.

Aksa Süper Lig’de 2. hafta bir maç dışında geride kalırken hafta sonu oynanan maçlarda dikkat çeken bir detay gözlerden kaçmadı.

Süper Ligde şu ana kadar oynanan 7 maçın 6 sında yabancı futbolcular gol atma başarısı gösterirken Lefke – Göçmenköy maçı 0-0 tamamlanmasına rağmen Göçmenköy yabancı futbolcusu Mjudeci bu maçta penaltı kaçırdı.

Haftanın açılış maçında Doğan Türk Birliği ile Yonpaş Dumlupınar takımları karşı karşıya gelmiş Yonpaş Dumlupınar yabancı futbolcusu Weston eski takımına gol atarak takımının rahatlamasını sağlamıştı.

Cumartesi mesaisinde Gönyeli ile Türk Ocağı takımları karşı karşıya geldi. Osita bu maçta 2 gol atarak Gönyeli’nin galibiyetini perçinledi. Haftanın dikkat çeken maçında ise CB Gençlik Gücü ile Merit Alsancak Yeşilova takımları karşı karşıya geldi.

CB Gençlik Gücü takımında Mashumba 3 gol atarak maçın yıldızı olmuştu. Pazar seansında Çetinkaya ile Hamitköy maçı gollü geçmiş Çetinkaya takımında Mane Hamitköy takımında ise Ernst 2 şer gol attılar.

Derbide K.Kaymaklı Yenicami takımını Ruso’da ağırladı. Yenicami takımında Sylla maçta gol atarak takımını liderliğe uçurdu. Yine bölge derbisinde Cihangir ile Mesarya karşı karşıya geldi.

Mesarya takımında Debouto takımının ilk golünü attı ama galibiyeti son dakika kaçırdı. Bakalım bu akşam oynanacak Mağusa Türk Gücü – Miracle Değirmenlik maçında Pote ve Akabueze gol atabilecek mi ?

Diğer Haberler

Başa dön tuşu