KıbrısManşetSağlıkSiyaset

Aktuğ: Çamlıbel’de vaka sayısı 6’ya yükseldi

Çamlıbel Köyü’nde ortaya çıkan vakalarda artış yaşandı. Dün akşam saatlerinde 3 kişinin pozitif olduğu belirlenen köyde gün itibari ile üç kişinin daha koronavirüs testleri pozitif çıktı

GIYNIK ÖZEL- CEREN ERCİH

Çamlıbel Köyü’nde ortaya çıkan vakalarda artış yaşandı. Dün akşam saatlerinde 3 kişinin pozitif olduğu belirlenen köyde gün itibari ile üç kişinin daha koronavirüs testleri pozitif çıktı. Konuyla ilgili GIYNIK’a konuşan Lapta Belediye Başkanı Mustafa Aktuğ, bölgede tedirginliğin sürdüğünün altını çizerek “sıkıntılıyız” dedi.

Çamlıbel’de testlerin yoğunlaştığını bildiren Aktuğ, Lapta ve Alsancak olmak üzere iki bölgede de toplam vaka sayısının son bir ayda 50’lileri bulduğunu söyledi.

Lapta Belediye Başkanı Mustafa Aktuğ,  “Bölgede tedirginlik devam ediyor. Allah korusun ama herkesin pozitif olduğunu düşünerek önlemlerimizi almalıyız. Alınan alınmaya  kararları bir tarafa bırakalım. Herkes kendini korumalı. Gerekmedikçe evden çıkmamalıyız. Çıktığımızda da  kuralara uymalıyız” uyarılarını yineledi.

Öte yandan dün ve bugün sokaklarda hareketlilik olduğunu da belirten Aktuğ, düne göre bugün sokakların daha boş olduğunu ifade etti.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu