ÇevreKıbrısManşet

Aktuğ: Lapta Sahil Yürüyüş Yolu temizleniyor, çöp olan alan ‘Özel Mülk’!

Lapta Belediye Başkanı Mustafa Aktuğ konuya açıklık getirmek istediğini ifade ederek, GIYNIK'a ulaşarak bahse konu bölgeyle ilgili bilgi verdi.

GIYNIK’a ulaşan Lapta sakinleri, duyarsız vatandaşların Lapta yürüyüş yolunda içki içtiklerini ve sonrasında cam şişeleri orada istiflediklerini aktarmıştı.

Lapta sakinleri, yürüyüş yolundaki çöplerden adım atacak yer bulamadıklarından şikayet ederek, yürüyüş yoluna çöp kutusu koyup, denetimini sağlamayan Lapta Belediyesi’ne de isyanda bulunmuştu.

Bu konuyu bugün kaleme alan GIYNIK’ın haberinin yayınlanmasının ardından, yaşanılan sıkıntıyla ilgili habere anında etkileşim geldi.

Lapta Belediye Başkanı Mustafa Aktuğ konuya açıklık getirmek istediğini ifade ederek, GIYNIK’a ulaşarak bahse konu bölgeyle ilgili bilgi verdi.

Haberde adı geçen bölgenin terkedilmiş özel bir mülk olduğu ve gençlerin uğrak noktası olduğu bilgisini veren Aktuğ, bu nedenle oraya giremediklerini ifade etti.

Diğer yandan Aktuğ, Lapta Belediyesi’ne bağlı olan Lapta Sahil Yürüyüş yolunun her gün düzenli olarak kontrol edildiğini kaydederek, çöplerin günübirlik boşaltıldığını aktardı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu