KıbrısManşet

“Aldığımız kararları Haziran’a kadar bekleteceğiz”

KKTC Okçuluk Federasyonunda faaliyetler durdu. 8 kulüp aldığı kararların arkasında olduğunu bir kez daha hatırlattı

DEVRİM DEMİR

KKTC Okçuluk Federasyonu Başkanı Serhat Deniz’in, Türkiye’de bir futbol kulübünün kadın futbol takımında antrenörlük yapmaya başladığı günden itibaren KKTC Okçuluk Federasyonunda duran faaliyetler ile ilgili 8 kulüp aldığı kararların arkasında olduğunu bir kez daha hatırlattı.

Yaşanan olumsuzlukların Federasyona bağlı kulüpler tarafından büyük tepkiyle karşılandığını kaydeden 8 kulüp aldıkları kararların arkasında olduklarını ifade eden ortak açıklaması şöyle:

“8 Kulüp olarak aldığımız kararların arkasında olduğumuzu bilmenizi isteriz!
Spor Dairesi Müdürümüz Sn. Mustafa Sütçü ile yaptığımız konuşma neticesinde bize en geç haziran ayının 15 de genel kurul yapılacağını ve Sn. Deniz’in aday olmayacağını söylemesi üzerine federasyondan bu şekilde bir resmi bir açıklama gelirse bizde aldığımız kararları haziran ayına kadar bekleteceğimiz yönünde mutabakata vardık. Yalnız yapılan açıklamanın diğer yapılan duyurular gibi onaylı olması tarihin kesinlikle başka sebeplerden dolayı değişmemesi (Mali rapor hazırlanamadı gibi) federasyon başkanı imzalı bir açıklama yapılması durumunda 8 kulüp olarak verdiğimiz sözün arkasında olduğumuzu bilmenizi isteriz.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu