KıbrısManşetPolisiye – AdliToplum

Alkol ve dikkatsizlik kaza getirdi

Polis Basın Subaylığı, Gemikonağı Ecevit Caddesi üzerinde Halil İbrahim Kurtoğlu'nun alkollü bir şekilde kullandığı aracı ile kavşağa geldiği sırada karşıdan gelip düz gitmekte olan araçlara öncelik hakkı vermeden dikkatsizce sağ tarafa dönmesi sonucu o sırada karşı yönden gelip batı istikametine doğru seyreden Umair Zahid yönetimindeki motora çarptığını açıkladı

Polis Basın Subaylığı, Gemikonağı Ecevit Caddesi üzerinde Halil İbrahim Kurtoğlu’nun alkollü bir şekilde kullandığı aracı ile kavşağa geldiği sırada karşıdan gelip düz gitmekte olan araçlara öncelik hakkı vermeden dikkatsizce sağ tarafa dönmesi sonucu o sırada karşı yönden gelip batı istikametine doğru seyreden Umair Zahid yönetimindeki motora çarptığını açıkladı. Kaza sonucu yaralanan motosiklet sürücüsü kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde tedavisi halen sürüyor. Halil İbrahim Kurtoğlu ise tutuklandı.

Polis Basın Subaylığı’nın kaza ile ilgili açıklaması:

“24.06.2023 tarihinde, saat 21:00 raddelerinde, Gemikonağı’nda Ecevit Caddesi üzerinde yönetimindeki FP 289 plakalı salon aracı ile 178 mlgr alkollü içki tesiri altında doğu istikametine doğru seyreden Halil İbrahim KURTOĞLU (E-43) gidiş istikametine göre yolun sağ tarafında bulunan Şht Necdet Levent Caddesi kavşağına geldiği zaman karşıdan gelip düz gitmekte olan araçlara öncelik hakkı vermeden dikkatsizce sağ tarafa dönmesi sonucu o sırada karşı yönden gelip batı istikametine doğru seyreden Umair ZAHİD (E-24) yönetimindeki UU 657 plakalı motosiklete çarpmıştır. Kaza sonucu yaralanan motosiklet sürücüsü kaldırıldığı Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde tedavisi halen sürüyor. FP 289 plakalı araç sürücüsü Halil İbrahim KURTOĞLU tutuklanmış olup soruşturma devam etmektedir.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu