KıbrısManşetToplum

Alkollü araç sürücüsü trafik ışıklarında duran araca çarptı

Gazimağusa’da meydana gelen trafik kazasında, alkollü araç sürücüsü Salman Sımsık’ın trafik ışıklarına geldiğinde, o esnada önünde seyreden ve tarafında kırmızı ışık yandığı için durmakta olan Uğur Denizer yönetimindeki SE 384 plakalı araca çarptı. Kaza sonucu yaralanan Uğur Denizer, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, 10 Temmuz Pazartesi günü saat 22.30 sıralarında, Gazimağusa’da İsmet İnönü Bulvarı üzerinde, 41 yaşındaki Salman Sımsık, 353 miligram alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki MN 088 plakalı araç ile kuzey istikametine doğru seyrettiği sırada, yol üzerinde bulunan trafik ışıklarına geldiğinde, o esnada önünde aynı istikamete doğru seyreden ve tarafında kırmızı ışık yandığı için durmakta olan 60 yaşındaki Uğur Denizer yönetimindeki SE 384 plakalı salon aracın arka kısmına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle ileriye sola doğru savrulan MN 088 plakalı araç, bir evin bahçesinin demir korkuluklarına da çarparak durabildi. Kaza sonucu SE 384 plakalı araç sürücüsü Uğur Denizer kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından taburcu oldu.

MN 088 plakalı araç sürücüsü Salman Sımsık tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu