KıbrısManşet

Alkollü sürücü kaza yaptı, takla atan araçta 2’si ağır 4 kişi yaralandı

Lefkoşa-Güzelyurt Anayolu'nda takla atan araçta sürücü dahil 4 kişi yaralandı. Araçta yolcu olarak bulunan yaralılardan Batuhan Aktaş boyun kırığı teşhisi ile Beyin Cerrahisine, Mustafa Özdoğan ise beyin kanaması ve iç kanama sebebiyle yoğun bakım servisine kaldırıldı.

Lefkoşa-Güzelyurt Anayolu’nda gece saat 01:00 sıralarında meydana gelen kazada 186 miligram alkollü içti tesiri altında olan Berk Sicimoğlu alkolün etkisiyle çembere dikkatsizce girerek bördür taşlarına çarpıp takla atarak tekerlerekleri üzerinde durdu.

Kaza sonrası araç sürücüsü Berk Sicimoğlu ve araçta yolcu olarak bulunan Berk Muzaffer Çomunoğlu,  Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi acil servisine, Batuhan Aktaş boyun kırığı teşhisi nedeniyle Beyin Cerrahisine ve Mustafa Özdoğan ise beyin kanaması ve iç kanama teşhisi ile yoğum bakıma kaldırıldı.

Araç sürücüsü Berk Sicimoğlu tedavisinin ardından tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamada; 05.06.2023 tarihinde, saat 01:00 sıralarında, Lefkoşa-Güzelyurt Anayolu’nun 3-4’üncü kilometreleri arasında, Berk SİCİMOĞLU (E-22) 186 miligram alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki UN 212 plakalı salon araç ile doğu istikametine doğru seyrettiği sırada Ağıllar Çemberine geldiğinde, çembere dikkatsizce girmesi sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek çemberin bordür taşlarına çarpmış ve kontrolsüzce savrularak yolun solundaki bordür taşlarına da çarptıktan sonra, bir takla atıp yol dışında tekerlekleri üzerinde durdu.

Kaza sonucu yaralanan UN 212 plakalı araç sürücüsü Berk SİCİMOĞLU ve araçta yolcu olarak bulunan Berk Muzaffer ÇOMUNOĞLU (E-26), Batuhan AKTAŞ (E-26) ile Mustafa ÖZDOĞAN (E-26), kaldırıldıkları Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavilerinin ardından, Berk SİCİMOĞLU ile Berk Muzaffer ÇOMUNOĞLU (E-26) acil serviste, Batuhan AKTAŞ (E-26) boyun kırığı teşhisi nedeniyle Beyin Cerrahi Servisinde, Mustafa ÖZDOĞAN (E-26) ise beyin kanaması ve iç kanama teşhisi nedeniyle yoğun bakım servisinde müşahede altına alındılar. Araç sürücüsü Berk SİCİMOĞLU tutuklandı, soruşturma devam etmektedir”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu