KıbrısManşetSiyasetSürmanşet

Allah’ım sen bizi koru

Kötü hava şartlarından ve meydana gelen hortumdan etkilenen afet bölgelerini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Tatar, karşılaştığı manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. İki elini havaya açan Cumhurbaşkan’ı dua etti

GIYNIK ÖZEL – GIYNIK MANŞET

Kötü hava şartlarından ve meydana gelen hortumdan etkilenen afet bölgelerini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Tatar, karşılaştığı manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. İki elini havaya açan Cumhurbaşkan’ı dua etti: 

“EN BÜYÜK TESELLİMİZ CAN KAYBI OLMAMASI”

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, kötü hava şartlarından ve meydana gelen hortumdan etkilenen Teknecik Santrali ve Çatalköy Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek durum incelemesi yaptı. “Hiçbir can kaybının olmaması tesellimizdir” diyen Cumhurbaşkanı Tatar, yaşanan felaketin boyutunun çok büyük olduğunu vurguladı.

“BU DURUMUN SORUMLUSU CUMHURBAŞKANI TATAR”

Ülkede hükümet boşluğu ve hükümet yaşanmasında en büyük sorumluluğun Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’da olduğunu düşünen bazı kesimler, “Başbakanlık için birisine vekalet verseydi ya da kurultaya müdahale etmese ve UBP’nin genel başkanı seçilseydi böyle olmazdı” diyerek tepkilerini dile getirdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu