ManşetSpor

Altıntaş, dünyanın 52 en iyi sporcusu arasında 16. oldu

Ülkemizin başarılı aksiyon sporcusu Bora Altıntaş hafta sonu Estonya’nın başkenti Tallinn’de gerçekleşen SIMPLE SESSION 2022 BMX Street Dünya Şampiyonası’nda yarıştı.

Ülkemizin başarılı aksiyon sporcusu Bora Altıntaş hafta sonu Estonya’nın başkenti Tallinn’de gerçekleşen SIMPLE SESSION 2022 BMX Street Dünya Şampiyonası’nda yarıştı. Başarılı sporcu, canlı yayındaki performansıyla izleyenlere müthiş bir heyecan yaşattı ve ayakta alkışlandı.

DÜNYANIN 52 EN İYİ SPORCUSU ARASINDA 16. OLDU
Yaş, kilo, boy ve benzeri herhangi bir kategori sınırlamasının bulunmadığı Dünyanın seçilmiş 52 en iyi profesyonel sporcusunun yarıştığı organizasyonda Türkiye adına yer alan Kıbrıslı Türk sporcumuz Bora Altıntaş, 15 sporcunun finale kaldığı Dünya Şampiyonası’nda çok az bir puan farkıyla 16. sırada yer aldı ve finali kılpayı kaçırdı.

BMXTR.COM: BAŞARILAR TESADÜF DEĞİLDİR TEBRİKLER BORA
Yarış sonrasında bmxtr.com Bora Altıntaş’ı kutlayan bir paylaşımda bulundu. Paylaşımda şu ifadeler yer aldı; “Sevgili Bora Altıntaş , Dünyanın en iyilerinin yarıştığı, sadece teknik akıl ve kondisyonla başarı elde edilecek bir parkurda bu denli profesyonel sürüp dünyanın en iyi 20 sürücülerinin içersinde olduğun için tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Bu başarın şans değil, azmin çalışman, sürüşün, kişiliğin ve sporcu kimliğindir. Bu başarılarının arkasındaki kahramanlara yani Redbull Türkiye’ye, BSD Firması’na, Vans Türkiye’ye, Vans Dereboyu’na özellikle ve özellikle de Fikri Altıntaş’a, Bmxtr olarak tüm Kıbrıs ve Türkiye BMX ailesi adına çok teşekkür ederiz. Başarılar tesadüf değildir. Tebrikler Bora.”

TEMMUZ’DA İNGİLTERE’DE RAMPAYA ÇIKACAK
Kıbrıs tarihindeki profesyonel olarak ilk Redbull sporcusu olan Bora Altıntaş aynı zamanda UK’den BSD BMX ve Türkiye’den VANS tarafından da destekleniyor. Genç sporcu 2022 Temmuz ayında bu kez İngiltere’de yeni başarılara imza atmak için sıkı çalışmalarına devam edecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu