KıbrısManşetSiyaset

Aman ormancı!

Orman Dairesi Müdürü Cemil Karzaoğlu’nun vukuatları saymakla bitmiyor. GIYNIK Gazetesi Karzaoğlu’nun ‘orman kanunları’na göre yaptıklarını yazdıkça gazetemize ihbar telefonları yağmaya devam ediyor


Orman Dairesi Müdürü Cemil Karzaoğlu’nun vukuatları saymakla bitmiyor. GIYNIK Gazetesi Karzaoğlu’nun ‘orman kanunları’na göre yaptıklarını yazdıkça gazetemize ihbar telefonları yağmaya devam ediyor. Tarım Bakanı Çavuşoğlu bu iddialar karşısında sessiz kalmaya devam edecek mi?

VARAN 1: Tepebaşı Bölgesi’nde yangın gözetleme ekipleri ve orman işçilerine ait lojmanı kendine ev yapan Cemil Karzaoğlu, lojmanın üzerine bir de ahşap ev yaparak kaçak kat çıktı.
VARAN 2: Orman işçilerini kendi şahsi işleri için kullanan Cemil Karzaoğlu, zeytin toplatmadan beton döktürmeye kadar her işini Orman Dairesi’nin personeline yaptırıyor.
VARAN 3: 2020 yılında Tepebaşı-Akdeniz yolunda, yol kenarındaki kaya parçalarına çarparak kaza yapan motosiklet sürücüsü, 40 yaşındaki Vedat Çakır’ın ölümünde Orman Dairesi’nin ihmali olduğu ortaya çıktı. Kazanın meydana geldiği bölgedeki yarım bırakılan çalışmaları bizzat Karzaoğlu yürütüyordu.

VARAN 4:  Cemil Karzaoğlu’nun, 2020 Kasım-2021 Nisan ayları arasında Sosyal Sigortalar İdaresi’nden işsizlik maaşı alan N.Z. isimli şahsı, aynı zamanda hizmet alımı olarak Orman Dairesi’nde 4 bin TL maaşla işe aldığı ve kendine özel şoför olarak görevlendirdiği öğrenildi.

VARAN 5: GIYNIK Gazetesi’nin geçtiğimiz gün manşetine taşıdığı odun peşkeşiyle ilgili yeni belgeler ve ihbarlar da gazetemize ulaşmaya devam ediyor. Orman Dairesi Yeşilyurt bölge sorumlusu M.O. ve C.T. ile birlikte binlerce liralık odun peşkeşinin arkasında da Karzaoğlu var!

Diğer Haberler

Başa dön tuşu