KıbrısManşetSağlıkToplum

Ambulans şoförü Güngör hasta almaya giderken ‘ölümden’ döndükleri anı anlattı

112 Acil Servis’e bağlı Dipkarpaz Sağık Ocağı’nda ambulans şoförü olarak görev yapan Kemal Güngör, hayat kurtarmaya çalışırken kendilerinin ölümle burun buruna geldiğini ifade ederek, başlarından geçen olaya isyan etti.

112 Acil Servis ambulans şoförü Güngör’ün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama şu şekilde:

“Gerçekten insanın hayatı çok ucuz… Bu gece 00:45 saatlerin de Dipkarpaz Sağlık ocağına bağlı Ambulansla Erenköyde ki sağlık ocağına hasta almaya giderken dikkat etmeme rağmen son dakika eşeğe vurdum ve refleks sayesinde manevra yaparak denize uçuyorduk zar zor durabildim. Devlet hâla neyi bekliyor yıllardır bu eşek sorununa çözüm bulmuyor..?

İlla birileri hayatından mı olsun ne istiyorsunuz neyi bekliyorsunuz?

Neye isyan edelim anlamadık bölgedeki doktorsuzluğa mı yoksa tam teşekküllü hastane olmamasına mı.. Artık ambulansla yavaş gitsek olmuyor hızlı gitsek olmuyor inanın bu çok zor bir meslek.. Ölümün saniyeler için de gözümüzün önünden geçmesi ve hayatta kalmamız Allahın bir mucizesi oldu bizim için çok şükür Allah beterinden korudu bizi, ama artık kimse kusura bakmasın bizim hayatımız bu kadar ucuz değil gereğinin yapılması lazım..!

Kimse bu saatten sonra gelip bölgeden oy istemesin. Şehirde yaşayan vekillerin keyifleri yerinde devletin bütün imkanları ayaklarınızın altında ama kimse bir şey yapmıyor nedense.. Karpaz’ı oy deposu gören zihniyetler bundan sonra bedeli ne olursa olsun bir şey beklemeyin bizim kapımıza da gelmeyin.!”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu