GenelKıbrısManşet

Amcaoğlu: 3 noktada çalışmalar hız kesmeden devam ediyor

Gönyeli- Alayköy Belediye Başkanı Hüseyin Amcaoğlu, BRT 1 ekranlarına telefon ile bağlanarak deprem bölgesinden son dakika gelişmeleri aktardı.

Gönyeli- Alayköy Belediye Başkanı Hüseyin Amcaoğlu, BRT 1 ekranlarına telefon ile bağlanarak deprem bölgesinden son dakika gelişmeleri aktardı. Hava şartlarının çok ağır olduğunu aktaran Amcaoğlu, “Özellikle geceleri çok soğuk” diyerek, sadece depremin yol açtığı enkazlar ile uğraşılmadığını, soğuk ve zamana karşı da ciddi bir mücadele verildiğini belirtti.

“ENKAZLARIN BAŞINDA AİLELER BEKLİYOR”

Ailelerin bir umut enkazların başında yakınlarını görmek ya da cenazelerini teşhis ve teslim almak için beklediğini aktaran Amcaoğlu, ”Enkazların başında aileler bekliyor. Gerçekten büyük bir dram yaşanıyor burada. Yaraları sarmak adına ciddi uğraşlar veriyor ve ellerimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Hava şartları çok sıkıntılı. Özellike geceleri çok soğuk” şeklinde konuştu. 3 noktada çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini aktaran

Amcaoğlu, şunları kaydetti:
“Bize verilen 3 nokta var. 3 noktada ekiplerimiz enkaz kaldırma çalışmalarına devam ediyor. Türkiye’nin diğer bölgelerinden gelen ekiplerle birlikte 3 farklı bölgede çalışma yapılıyor. AFAD’ın talep ettiği bölgelere de boşta olan iş makinaları arakadaşlarımız tarafından yönlendiriliyor. Gerçekten  çok büyük üzüntü ve dram yaşanıyor. Allah Türk Milleti’nin yardımcısı olsun”

Kaynak: Kıbrıs Gazetesi

Diğer Haberler

Başa dön tuşu