KıbrısManşetToplum

Amcaoğlu: “seçimin ardından sancılı bir süreç yaşanacak”

UBP'nin Gönyeli-Alayköy Belediye Başkan adayı Hüseyin Amcaoğlu, çalışmaların devam ettiğini ancak çok ciddi projelerinin var olduğunu ifade etti

UBP’nin Gönyeli-Alayköy Belediye Başkan adayı Amcaoğlu, Gönyeli Belediyesi’nin her zaman güçlü bir belediye olduğuna dikkat çekti.

Amcaoğlu, “Belli bir dönemden sonra yöneticiler koltukla özdeşleşmeye başlar, yaptığınız hataları görmemeye başlarsınız. Taban, çok ciddi bir değişimin olması gerektiğini söyleyip bizi işaret ettiler” ifadelerini kullandı.

“SAHADA YAPTIKLARIMIZIN KARŞILIĞINI GÖRMEK ÇOK GÜZEL…”

Araştırmasını yaptığını belirten Amcaoğlu, “Ciddi bir desteğin olduğunu gördüm. Partimizin yetkili organları adaylığıma oy birliği ile karar verdi. Çok teşekkür ederim” diye konuştu.

“Sahada yaptıklarımızın karşılığını görmek çok güzel…” diyen Amcaoğlu, Gönyeli Belediyesi’nin birleştirmeyle birlikte Güzelyurt sınırına dayanan bir belediye olduğunu söyledi.

“SEÇİMİN ARDINDAN SANCILI BİR SÜREÇ YAŞANACAK”

Seçimin ardından sancılı bir süreç yaşanacağını da aktaran Amcaoğlu, taşların zaman içerisinde yerlerine oturacağını kaydetti.

“ÇOK CİDDİ PROJELERİMİZ VAR”

Amcaoğlu, Gönyeli Belediyesi’nin spor ve kültürde çok geri kaldığını belirterek, “Çok ciddi projelerimiz var” dedi, her türlü finansman kaynağı için mücadele edeceklerini de vurguladı.

Projeler üzerinde hala çalıştıklarını dile getiren Amcaoğlu, yarın uzman bir ekip ile toplantı yapacağını ifade etti, ekip ruhuna dikkat çekti.

“HALKIN 25 ARALIK’TA GEREKENİ YAPACAĞINDAN HİÇ ŞÜPHEM YOK”

Amcaoğlu, “Bugüne kadar yaptığımız tüm çalışmalar ortada. Bizi adaylığa halkımız uygun gördü. Halkın, 25 Aralık’ta gerekeni yapacağından da hiç şüphem yok. Kamuoyu araştırmalarımda da bunu açıkça görüyorum” diye konuştu.

Kaynak: Kıbrıs Postası

Diğer Haberler

Başa dön tuşu