KıbrısManşetSpor

Amcaoğlu sporculara müjdeyi verdi

Gönyeli-Alayköy Belediye Başkanı Hüseyin Amcaoğlu, uzun süredir yarım inşaat bekleyen Gönyeli Tenis Kulübü binasının hayata geçirilmesi için çalışmalara başladıklarının müjdesini verdi. Amcaoğlu, “Binayı yerel yönetim, özel sektör ve Gönyeli Tenis Kulübü işbirliğiyle süratle tamamlayıp sporcuların kullanımına vermeyi planlıyoruz" dedi.

Gönyeli-Alayköy Belediye Başkanı Hüseyin Amcaoğlu, Gönyeli Tenis Kulübü’nün binasının hayata geçirilmesi için çalışmalara başladıklarını duyurdu.
Başkan Amcaoğlu, “Gönyeli-Alayköy Belediyesi olarak sporun her alanına destek vermeye devam ediyoruz. Gönyeli Tenis Kulübünün uzun zamandır yarım inşaat şeklinde duran kulüp binası projesinin hayata geçirilmesi için çalışmalara başladık” dedi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda konuyla ilgili bilgi veren Amcaoğlu, kulüp binasının spor salonu, kafe, tuvalet, soyunma odası gibi işlevlere sahip olacağına işaret ederek, “Binayı yerel yönetim, özel sektör ve Gönyeli Tenis Kulübü işbirliğiyle süratle tamamlayıp sporcuların kullanımına vermeyi planlıyoruz. Hem sporcularımıza daha iyi fiziki imkanlar yaratmak hem de Tenis kültürünün ileriki kuşaklara aktarılması bizler için çok önemlidir.” şeklinde ifadede bulundu.

Amcaoğlu’nun paylaşımı şöyle:

Gönyeli-Alayköy Belediyesi olarak sporun her alanına destek vermeye devam ediyoruz. Gönyeli Tenis Kulübünün uzun zamandır yarım inşaat şeklinde duran kulüp binası projesinin hayata geçirilmesi için çalışmalara başladık.
Kulüp binası spor salonu, cafe, tuvalet, soyunma odası gibi işlevlere sahip olacak.
Binayı yerel yönetim,özel sektör ve Gönyeli Tenis Kulübü işbirliğiyle süratle tamamlayıp sporcuların kullanımına vermeyi planlıyoruz.Hem sporcularımıza daha iyi fiziki imkanlar yaratmak hem de Tenis kültürünün ileriki kuşaklara aktarılması bizler için çok önemlidir.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu