KıbrısManşetSiyasetSpor

Amcaoğlu, sporu şahlandıracak

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Gönyeli – Alayköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Amcaoğlu, önceki akşam Gönyeli’de bulunan Le Chateau Romance Restorant’ta düzenlenen gecede spor basını ile bir araya geldi ve projelerini anlattı

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Gönyeli – Alayköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Amcaoğlu, önceki akşam Gönyeli’de bulunan Le Chateau Romance Restorant’ta düzenlenen gecede spor basını ile bir araya geldi ve projelerini anlattı.

“BUGÜNLERE GELMEMDE SPOR YAZARLARININ BÜYÜK KATKISI OLDU”

Sporun içinden gelen ve Gönyeli ile özdeşleşmiş ülkemizin efsane futbolcularından olan Hüseyin Amcaoğlu, spor yazarları ile buluşmasında, Gönyeli – Alayköy Belediyesine bağlı Gönyeli, Alayköy ve Yılmazköy’de yapmayı hedeflediği spora yönelik projelerini aktarırken “Ben bugün bir yerlere gelmişsem siz spor yazarlarının bana büyük katkısı olmuştur” dedi.

“İNSAN ODAKLI SÜRDÜRÜLEBİLİR PROJELERİ HAYATA GEÇİRMEK”

Yerel yönetimler konusunda aldığı eğitime ve yıllar içinde kamu yönetiminde kazandığı tecrübeyi de hatırlatan Amcaoğlu, spor, kültür ve sanat alanlarında yapılacak önemli işlerle insan odaklı sürdürülebilir projeleri hayata geçirmek için aday olduğunu kaydetti.
“GÖNYELİ, ALAYKÖY VE YILMAZKÖY’DE SPOR PROJELERİMİZ HAZIR”

Yarışı kazandığı takdirde kendilerine büyük görev düşeceğini söyleyen Amcaoğlu; “Gönyeli’de, Alayköy’de ve Yılmazköy’de spor alanlarında tüm eksiklikleri tespit ettik. Projelerimiz hazır ve kaynaklarımızı da hazılıyoruz. Kaynak yaratma noktasında Türkiye ile de iyi ilişkiler içerisindeyiz ve Anavatandan da bu konularda ciddi destek alacağız.” İfadelerini kullandı. “SPOR YAZARLARINA DA KATKILARIMIZ DEVAM EDECEK”

Spor yazarlarına da katkılarının her zaman devam edeceğini aktaran Hüseyin Amcaoğlu, spor yazarlarına böyle bir gecede kendisini yalnız bırakmadığı için çok teşekkür etti. KTSYD başkanı Burhan Gürkan da gecede kısa bir konuşma yaparak Amcaoğlu’na başarılar dilerken Amcaoğlu spor yazarlarının da sorularını yanıtladı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu