Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelGüney KıbrısManşet

Anastasiadis görevi devretti ama siyasetten çekilmeyecek

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Rum Yönetimi Eski Başkanı Nikos Anastasiadis’in, başkanlık görevi bitmesine rağmen müdahale değil, danışmanlık hizmeti bağlamında aktif siyaset hayatına devam edeceğini açıkladığı bildirildi.

Haravgi gazetesi, Anastasiadis’in dün, yeni Başkan Nikos Hristodulidis’e görevi devrettiğini ve Meclis’ten çıkarken gazetecilere yaptığı açıklamada, Hristodulidis ile yeni bakanlara görevlerinde başarılar dileyerek, iki dönem boyunca yaptığı başkanlık görevinde kendisine destek olan siyasi güçlere, Meclis’e ve kendisine güvenen halka teşekkürlerini sunduğunu yazdı.

Habere göre Anastasiadis, görev süresi boyunca çoğu zaman başarılı olduğuna inandığını ve bazı hatalar da yaptığını kabul ettiğini belirterek, bu hataların, bazılarının kendisine yaptığı suçlamalarla ilişkisi bulunmadığını söyledi.

Anastasiadis, ilerleyen zamanlarda Limasol’da olacağını ve Lefkoşa’da “polit büro” açılmasının gerekliliğini düşüneceğini, Limasol’da ise her halükarda “polit bürosu” olacağını kaydetti.

Gazete, Meclis Başkanı Annita Dimitriu’nun da Anastasiadis’i uğurlarken yaptığı konuşmada, Anastasiadis’e bugüne kadarki hizmetlerinden ötürü teşekkürlerini sunduğunu ve Meclis’in, yeni başkan ile iş birliği içerisinde çalışmalarına devam edeceğini taahhüt ettiğini yazdı.

Haberde, Dimitriu’nun Anastasiadis’e Meclis’in amblemini hediye ettiği ifade edildi.

Bu arada Fileleftheros gazetesi de, Anastasiadis’in hizmetine 13 özel koruma verildiğini yazdı.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu