KıbrısManşet

Ani fren yapan araç direğe çarptı, çarptığı direk başka aracın üzerine düştü

Girne-Tatlısu Anayolu üzerinde bu sabah saat 12:30 sıralarında meydana gelen kazada Paul Martin Farmer yönetimindeki araçla önündeki araca çarpmamak için ani fren yapınca direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solundan çıkarak banket içerisindeki köprü başı taşı ile reklam direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle sökülen direk anayola çıkmak üzere olan Hammad Hamad yönetimindeki aracın üzerine devrildi. Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü Paul Martin Farmer ve Christina Farmer Girne Dr. Akçiçek Hastanesi'ne kaldırıldı.

Girne-Tatlısu Anayolu üzerinde bu sabah saat 12:30 sıralarında meydana gelen kazada Paul Martin Farmer yönetimindeki araçla önündeki araca çarpmamak için ani fren yapınca direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solundan çıkarak banket içerisindeki köprü başı taşı ile reklam direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle sökülen direk anayola çıkmak üzere olan Hammad Hamad yönetimindeki aracın üzerine devrildi. Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü Paul Martin Farmer ve Christina Farmer Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklama; “03.06.2023 tarihinde, saat 12:30 sıralarında, Girne-Tatlısu Anayolu’nun 14-15’inci kilometreleri arasında, Paul Martin FARMER (E-65) yönetimindeki NV 285 plakalı araç ile
Tatlısu istikametine doğru dikkatsizce seyrettiği sırada Carrington Sitesi önlerine geldiğinde, trafiğin yavaşlaması nedeniyle önündeki araca çarpmamak için ani fren yapması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solundan çıkmış ve banket içerisindeki köprü başı taşı ile reklam direğine çarpmıştır. Çarpmanın etkisiyle olduğu yerden sökülen direk, anayola çıkmak için tali yolda bekleyen Hammad HAMAD (E-23) yönetimindeki ZRK 613 plakalı aracın üzerine düşmüştür.

Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü Paul Martin FARMER ve araçta yolcu olarak bulunan Christina FARMER (K-65), kaldırıldıkları Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’ndeki tedavileri halen sürüyor. Soruşturma devam etmektedir.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu