KıbrısManşetSiyasetTürkiye

Ankara’da Cenevre öncesi son değerlendirmeler yapıldı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın Ankara temaslarında İsviçre'nin Cenevre kentinde başlayacak Kıbrıs konulu 5+BM görüşmeleri öncesi son değerlendirmeler yapıldı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın Ankara temaslarında İsviçre’nin Cenevre kentinde başlayacak Kıbrıs konulu 5+BM görüşmeleri öncesi son değerlendirmeler yapıldı.

Cenevre’de gerçekleşecek olan 5+BM gayrı resmi toplantısına katılmak üzere Ankara’da temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın, onuruna verdiği iftar yemeğine katıldı.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı Resmi Konutu’nda, Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, Fuat Oktay ve Mevlüt Çavuşoğlu ile akşam saatlerinde Cenevre öncesi son değerlendirmelerde bulunduklarını kaydetti.

Cumhurbaşkanı Tatar ve beraberindeki heyetin yarın sabah Ankara’dan, 5+BM Kıbrıs toplantılarının yapılacağı Cenevre’ye hareket etmeleri bekleniyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu