ManşetSağlıkSporSürmanşet

Anladıkları dilden konuşmuş!

Futbolun patronu Hasan Sertoğlu, geçenlerde öyle bir esti ve gürledi ki, Spor Dairesi GYK Başkanı Kemal Deniz Dana'yı da, Sağlık Bakanı Ali Pilli'yi de, Müsteşar Ali Çaygür'ü de dize getirdi

GIYNIK SPOR

Seçimdi, pandemiydi derken ülkede spor konusunda yasakların kalkması aylarca oyalandı durdu. Futbolun patronu Hasan Sertoğlu da daha fazla kendisini tutamayarak geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında Spor Dairesi’ni, Sağlık Bakanlığı’nı, Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi’ni topa tutunca istediğini elde etti ve futbol için bekleyiş devam etse de bu bekleyişe heyecan geldi.

SERTOĞLU SERT KONUŞUNCA, MASAYA OTURDULAR

Futbol gibi ülkenin en popüler spor branşının gücünü arkasına alan Sertoğlu, esip gürleyince konuyla ilgili muhatapları yelkenleri indirdi ve Sertoğlu ile dün masaya oturmak zorunda kaldı. Bugüne kadar yazılı kararların karşılıklı gidip gelemediği tartışmaları arasında bu küçücük ülkede toplantı yolunu daha önce neden denemedikleri de merak konusu.

YİNE SONUÇ  YOK, FUTBOL BİR HAFTA DAHA BEKLEYECEK

Neyse ki Sağlık Bakanlığı’nda dün gerçekleşen görüşmede Sertoğlu futbolun başlaması ile ilgili isteklerini belirten yazıyı bu kez yetkililerin ellerine teslim etti ve artık kimse bilmiyoruz haberimiz yok demeyecek. Ancak toplantıdan da net bir sonuç çıkmadı. İncelenip ve değerlendirilip bir hafta sonra yeniden bir araya gelinerek karar verilecek.

SONUÇ ÇIKMAYINCA FUTBOLCULAR EYLEMDEN VAZGEÇMEDİ

Futbolda birkaç gündür yaşanan bu gelişmeler doğrultusunda özellikle sosyal medyada başta futbolcular olmak üzere futbol ailesinde yer alan herkes ülke futbolunun durumunu ve kararlarını konuşuyor, futbolun başlamamasını eleştiriyor. Dünkü toplantıdan sonuç çıkmayışı da, bugün saat 14.00’te Futbolcular Derneği’nin Atatürk Stadı’nda yapacağı eylemi de durdurmaya yetmedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu