KıbrısManşetSiyaset

Anlamadan görmeden yargılıyorlar..

Klavye başında bilmeden etmeden yaptığınız abuk subuk yorumlardan utanmalısınız diyeceğim ama, sizin gibi insanlarda utanma duygusu olduğunu da düşünmüyorum

Genç kadın otostop yapar.

Otomobilin biri durur ve kadını alır.

Sonra da bu karakter yoksunu kadını ıssız bir alana götürür önce feci şekilde darp eder ve tecavüz eder.

Bu haberi gördüğüm anda adeta kanım dondu, öfkem tepeme çıktı.

Böyle bir hadisenin ülkemde yaşanmasından ötürü de utanç duydum.

Bu haberin altındaki bazı yorumları görünce öfkem bir o kadar daha arttı..

İçimden vicdansızlar diye haykırmak geldi.

Genç kadına niye otostop çektin diyen kendini bilmezler mi istersiniz, Yoksa parada anlaşamadı ve şikayet etti diyecek kadar karakter yoksunu olanı mı istersiniz..

Evet maalesef bu kadar vicdan yoksunu, kendini bilmez insanlarla aynı havayı soluyoruz bu ülkede..

Şerefsizin biri kendisinden yardım isteyen genç kadına, bir insan evladına yakışmayacak şekilde tecavüz edip hayatını altüst ediyor. Vicdan yoksunu kendinizi bilmez birileri de anlamadan, bilmeden, cahilce yorumlarda bulunuyor..

Bu aslında toplumun iflah olmaz bir yozlaşmaya doğru gittiğinin en açık göstergesidir. Zira yargısız infaz yapıp insanları yerin dibine sokmaya çalışmak bu toprakların mayası olmuş. Yazık!

Otostop çekmek yasadışı bir eylem değildir. Bu ahlak dışı bir eylem de değildir. Az empati yapın, bir yerden bir yere gideceksiniz, aracınız yoktur, insanlara güveniyorsunuz ve böyle bir eylemde bulunarak yardım talep ediyorsunuz..

Bundan doğal ne olabilir?

Lakin sizi aracına almak için duran vicdansız, ahlak yoksunu yüzsüz bir kişi çıkıyor ve bunu kötüye kullanıyor. Elbette çok ciddi bir suç işleyerek aracına aldığı insana zarar veriyor..

Bu insanlığa sığmayan, içinde ahlaki hiçbir değeri barındırmayan tavırla genç bir kadının hayatı darmadağın oluyor..

Bu haberin altına yapılan çapsız ve son derece çirkin yorumların sahiplerine sorarım, Sizlerin hiç mi vicdanı yoktur? Ki

Savunmasız bir genç kadın hayatının sonuna kadar unutamayacağı bir saldırıya uğrarken bile bu saldırıyı haklı çıkarmaya yeltenecek kadar insanlıktan nasibinizi almamışsınız.. Bu kişinin bir ailesi var, hayalleri var, hayata dair beklentileri var.

Ne kadar kolay hüküm veriyorsunuz tanımadığınız insanlar hakkında!

Klavye başında bilmeden etmeden yaptığınız abuk subuk yorumlardan utanmalısınız diyeceğim ama, sizin gibi insanlarda utanma duygusu olduğunu da düşünmüyorum..

Diğer Haberler

Başa dön tuşu