GenelKıbrıs

Dikelya’da korkunç olay: iki çocuk araçta ölü bulundu

İngiltere'nin Dikelya üssünde, yaşları sekiz ve on olan iki çocuk, uyumaları için arabada bırakıldıktan sonra hayatını kaybetti.

Haberlere göre, çocuklar aynı aileye mensuptu ve araçta ölü olarak bulundular. İngiliz üslerinden polisler olay yerine gelirken, bir ambulans da çağrıldı.

Olay yerine vardıklarında çocukların öldüğünü doğruladılar. Çocukların babası ve üvey annesi daha sonra ihmalkarlık şüphesiyle tutuklandı.

İddialara göre, Bulgaristanlı oldukları söylenen ebeveynleri başka bir yerdeyken çocuklar uyumaları için arabada bırakılmıştı. Boğularak öldükleri düşünülüyor, ancak kesin ölüm nedeninin otopsi ile ortaya çıkması bekleniyor.

Bir İngiliz üssü sözcüsü, iki çocuğun öldüğünü ve polis memurlarının şu anda Gazimağusa bölgesindeki Xylophagou’da bir evde ölüm nedenini araştırdığını doğruladı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu