KıbrısManşetToplum

Araç motoruna sıkışan yavru kedi 3 saatin sonunda kurtarıldı

Dr. Özlem Gürkut, arabasının motoruna sıkışan ve El birliği ile kurtarılan yavru kedinin 3 saatlik zorlu uğraşlardan sonra sağ salim kurtarılışını sosyal medya hesabında paylaşarak, kedinin kurtarılmasında yardımcı olan herkese teşekkür etti

Dr. Özlem Gürkut, arabasının motoruna sıkışan ve El birliği ile kurtarılan yavru kedinin 3 saatlik zorlu uğraşlardan sonra sağ salim kurtarılışını sosyal medya hesabında paylaşarak, kedinin kurtarılmasında yardımcı olan herkese teşekkür etti.
İşte Dr. Özlem Gürkut’un paylaşımı:
“Bugün hastane otoparkında duran arabamın motoruna bir yavru kedicik girdi.
Duyarlı birileri bizden önce sesi duymuş ancak hangi arabadan geldiğini tam olarak tespit edememiş olacak ki birkaç arabanın sileceklerinin altına uyarı mesajları bırakmış (gizli kahramana teşekkür ederim 🙏)
Saat 13:15 civarı kediciğin ağlama sesine yönelip kalabalık bir ekip olarak kediyi kurtarma operasyonuna başladık. Arada yağmur çiseledi, güneş bunalttı ama durmaksızın çabaladık.
Uzaktan gören, yanımıza koştu. İtfaiye arandı, gelip baktılar, incelediler ve bize “arabayı servise götürün” diyerek ayrıldılar.
Ozan Bey, Dr. Ferruh, Dr. Ömer, Pembe Hanım, Hasan Bey ve adını bilmediğim diğer hasta yakınlarımız arabanın altına yatıp kapakları açmak da dahil çeşitli yöntemlerle kediye yardım etmeye çalıştılar.
Süre uzayınca bir veterinere danışayım dedim ve Birdal’ı aradım. Hızır gibi yetişti. Kendinden önce de LTB ekibinden Emre’yi haberdar edip gönderdi.
El birliği ile kediciği 3 saatlik zorlu uğraşlardan sonra sağ salim kurtardık.
Birdal onu kliniğe götürdü. Rabia gözüne girmiş olan otları temizleyip bakımını yaptı. Kedicik iyi olacak.
Böyle bir şey başıma ilk defa geldi. Kediye bir şey olacak diye üzüldüm. Ama yaşadığımız yardımlaşma, duyarlılık yüreğime iyi geldi. Baştan sona uğraş veren herkese çok ama çok teşekkür ederim.
İyi ki böyle güzel yürekler var🙏😍🙏

Diğer Haberler

Başa dön tuşu