KıbrısManşet

Aracın içinde biri 5 yaşında iki çocuk bulunuyordu

Dün saat 23.00 sıralarında Güzelyurt-Lefkoşa ana cadde yolunun hemen yanında bulunan tali yolda Afrikalı şahıslar tarafından saldırıya uğrayan aile yakını Gıynık Gazetesi'ne konuştu.

Dün saat 23.00 sıralarında Güzelyurt-Lefkoşa ana cadde yolunun hemen yanında bulunan tali yolda Afrikalı şahıslar tarafından saldırıya uğrayan aile yakını Gıynık Gazetesi’ne konuştu.

Biri beş yaşında iki çocuğun bulunduğu 4 kişilik aile eve giderken kimliği bilinmeyen 6 Afrikalı şahıs tarafından aracının önü kesilerek, araç darp edildi. Araçta çocukların da olmasından dolayı olay yerinden hızla uzaklaşan aile, kısa bir süre sonra olay yerine geri döndü. Olay yerinde polisi arayan aile ve yakınları polisin gelmesini beklerken polis kendilerini karakola ifade vermek üzere çağırdı. İfade verdikten sonra polisin ” Vaktimiz olursa geliriz” cevabı üzerine aile adeta sinir küpüne döndü.

Gıynık Gazetesi’ne konuşan aile yakını, ” O yolda bu tür olaylar sürekli yaşanıyor anlaşılan poliste bu tür kişilerle uğraşmaktan sıkılmış ancak biz vatandaş olarak dün gece ciddi bir durum atlattık. Araca sopalarla saldıran Afrikalı şahıslarla olay daha da büyüyebilirdi. Arabanın içinde 2 tane çocuk vardı ve yolu kesen kişiler yarı çıplak şekilde alkollüydü. Eğer o cam kırılsaydı, çocuklara bir zarar gelseydi bunun hesabını kim verecekti? “Polis vaktimiz olursa geliriz” dedi. Ülkenin geldiği nokta gerçekten içler acısı. Bizi en çok üzen de ülkemizin polisinin bu kadar pasif ve vurdumduymaz tavrı oldu. Polis sığınacak liman olması gerekirken olamıyorsa vatandaş ne yapsın kendi göbeğini kendi mi kessin?”

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu