KıbrısManşetToplum

Arıklı: “Alarm yarın öğle saatlerine kadar devam edecek”

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, gereken tedbirlerin en üst düzeyde alındığı belirterek "Alarm yarın öğle saatlerine kadar devam edecek" dedi

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, ülkedeki olumsuz hava koşullarına karşı alınan tedbirleri aktardı.

Erhan Arıklı, dün sabahtan itibaren Meteoroloji Dairesi’nin uyarılar yaptığını ve gereken tedbirlerin alınması için irtibata geçtiklerini söyledi. Gereken tedbirlerin en üst düzeyde alındığı belirten Arıklı, alarm durumunun yarın öğle saatlerine kadar devam edeceğinin altını çizdi.

Yarın öğleye kadar vatandaşların mümkünse yola çıkmaması uyarısında bulunan Arıklı, dikkatli olunmasına dair çağrıyı yineledi.

Kamu çalışanları ve özel sektör çalışanlarıyla ilgili de konuşan Arıklı, “Devlet daireleri çalışanları için çok şiddetli yağış olması durumunda tedbir alabiliriz” dedi.

Ufak ufak taşların Ciklos yoluna düştüğünü kaydeden Arıklı, büyük taşların düşmesi halinde tehlike olabileceğini, vatandaşların öğle saatlerine kadar yola çıkmaması gerektiği uyarısını yineledi.

Bakan Arıklı, ufak bir deprem olduğunu açıklayarak, ufak taşların düşme sebebinin yağmurdan mı depremden mi olduğunu araştıracaklarını söyledi.

(Kıbrıs Postası)

Diğer Haberler

Başa dön tuşu