KıbrısManşetSiyaset

Arıklı: Ben 3 bin 800 imza ile adaylığımı koydum, kurultayı bitirdim

Çok fazla kampanya yürütmediğine dikkat çeken Erhan Arıklı,  devlet işleriyle uğraştığını vurguladı. “Bir tarafta EL-SEN Başkanı Kubilay Özkıraç, bir taraftan da Bertan Zaroğlu’nun iddiaları var” ifadelerini kullanan Erhan Arıklı, “iddialara cevap vermek istemiyorum açıkçası çokta ilgilenmiyorum. Benim için kurultay bitmiştir” dedi


Başbakan Yardımcısı Ekonomi ve Enerji Bakanı, YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı, YDP Genel Sekreteri ve kurultaydaki rakibi Bertan Zaroğlu ile ilgili tartışmalara yanıt verdi, “Ben 3 bin 800 imza ile adaylığımı koydum, kurultayı bitirdim” dedi.

Çok fazla kampanya yürütmediğine dikkat çeken Erhan Arıklı,  devlet işleriyle uğraştığını vurguladı. “Bir tarafta EL-SEN Başkanı Kubilay Özkıraç, bir taraftan da Bertan Zaroğlu’nun iddiaları var” ifadelerini kullanan Erhan Arıklı, “iddialara cevap vermek istemiyorum açıkçası çokta ilgilenmiyorum. Benim için kurultay bitmiştir” dedi.

İmzaların gerçeği yansıtmadığı iddialarını da yanıtlayan Arıklı, “ Zaroğlu çok düşünmeden konuşuyor. Çok toy, çok acemi… Daha onun siyasi hayatı nedir ki? Ben Denktaş beyin yanında yetiştim, pişerek geldim bu noktaya” ifadelerini kullandı.

Erhan Arıklı konuşmasına şöyle devam etti;

“Kaldı ki Ekim’de bir seçime gidiyoruz ve herkes bu partinin büyüdüğünü söylüyor. Bu noktaya yürürken parti içinde kaos çıkarırsan yazık edersin. Gönül istiyor demokratik bir süreç olsun ve tatlı bir yarış olsun. Ama Zaroğlu, proje anlatmak yerine beni eleştiriyor. Hoş değil… Evet doğrudur affedeceğim ama unutmayacağım…”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu