KıbrısManşetSiyasetToplum

Arıklı, halkla karşı karşıya geldi!

Avukat Aslı Murat, kişisel sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımıyla Bakan Arıklı'nın kendisine ne hukuku ne de ifade özgürlüğünü öğretemeyeceğini ifade etti.

Gıynık Gazetesi – Sosyal Medya

Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı’nın elinden geldiğince iptal etmeye çalıştığı akaryakıt ihaleleri gündemden düşmüyor.

Son yapmış olduğu açıklama ile akaryakıtın yine biteceği ve 8 günlük kullanımı kaldığı bilgileri gündeme bomba gibi düştü.

“TPIC’ten akaryakıt almalıyız” gibi söylemlerle zorunlu açıklama yapan Arıklı’ya, sosyal medyadan tepkiler adeta çığ gibi büyüyor.

Avukat Aslı Murat, kişisel sosyal medya hesabından ‘Ne hukuku ne de ifade özgürlüğünü Erhan Arıklı’dan öğreneceğiz. Komplonun ne şekilde yapıldığını, kendisinin bakanlığı sürecinde deneyimledik. Kimseye gerek kalmadı’ ifadelerini Arıklı’nın vermiş olduğu “Ben bir eğitimciyim. Eğitim hayatım boyunca 2 şey öğrendim; “Ne anlatırsan anlat. Ancak karşındakinin kapasitesi kadar bilgi aktarabilirsin” “Ön yargılılara bir şey anlatmak, sırat köprüsünden geçmekten zordur” şeklinde vermiş olduğu cevap ile diğer vatandaşlarla da girmiş olduğu ikili diyalog yine şaşırtmadı.

Arıklı’nın Aslı Murat ve vatandaşlarla ikili diyaloğu bu şekildedir:

Diğer Haberler

Başa dön tuşu