KıbrısManşet

Arıklı: Hiçbir semptom göstermeyen ben, hala ‘Düşük Pozitifim’!

YDP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erhan Arıklı kendi ve partili arkadaşlarının sağlık durumu ile alakalı açıklama yaptı.

Gıynık Gazetesi – Sosyal Medya

YDP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erhan Arıklı, yaşadığı Covid-19 rahatsızlığının ardından yaşanan gelişmeleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Bertan Zaroğlu’nun ve Turan Büyükyılmaz’ın sağlık durumu hakkında da açıklama yapan Arıklı, 25 gündür karantinada olduğunu ve sahalardan uzak bir şekilde Cumhurbaşkanlığı yarışı içerisinde bulunduğunu kaydetti.

Arıklı’nın sosyal medyadan yaptığı açıklama şu şekilde:

“Bugün karantinamın 25. günü… Hiçbir semptom göstermeden, herhangi bir ilaç tedavisi olmadan otel odasında geçirdiğim 17. gün bugün. Seçimlere 11 gün kaldı. 25 gündür sahadan uzağım. Arkadaşlarım ellerinden geleni yapıyorlar. Ama ben kampanyadan uzağım. 1 Ekim’de Meclis açılacak… Milletvekili arkadaşlarımı buruk bir şekilde TV’den izleyeceğim. Sevgili Genel Sekreterim Bertan Zaroğlu zorlu bir tedavi süreci geçirdi. 3 gün koma halindeydi. Şükür ki pazar günü yapılan testleri negatif çıktı. Birkaç gün sonra aramızda olacak. Ve yine çok şükür ki, Seçim Komite Başkanımız Turan Büyükyılmaz da çok sıkıntılı bir tedaviden sonra, test sonuçları negatifleşti ve sahaya döndü. Ağır semptomlular dahil bütün arkadaşlarım iyileşti yani. Ama hiçbir semptom göstermeyen ben, hala Düşük Pozitif”im… Arkadaşlarım espri yapıyorlar; “Başkan senin testin ancak 12 Ekim’de negatife döner” diye. Gülüyorum sadece. Test böyle çıkıyorsa kim ne yapabilir ki… Bugün Burhan Nalbantoğlu görevlileri yeniden test yapacaklar. Umarım hayırlı bir haber alırım… Görelim Mevla’m neyler. Neylerse güzel eyler…”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu