KıbrısManşetToplum

Arıklı: “İkinci bir handling firmasını devreye sokup rekabet ortamını oluşturmamız gerekecek”

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Ercan Havalimanı’nın yeni terminal binasında körükte bekletilmek zorunda kaldığına dikkat çekerek, “Anlaşılan ikinci bir handling firmasını devreye sokup rekabet ortamını oluşturmamız gerekecek” dedi

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Ercan Havalimanı’nın yeni terminal binasının yer hizmetini üstlenen İstanbul Handling isimli firmadan kaynaklı körüklerde yaşanan sorunla ilgili kişisel sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Arıklı, Ercan Havalimanı’nda körükte bekleyen yolcuları gördüğünü belirterek, “İstanbul Handling uçak körüğe yanaşmadan yolcuları erken aldı. Olan körükte bekleyen ve sıcaktan bunalan yolculara oluyor” dedi.

Arıklı, “Anlaşılan ikinci bir handling firmasını devreye sokup rekabet ortamını oluşturmamız gerekecek” açıklamasında bulundu.

Arıklı’nın açıklaması şu şekilde:

“Yurt dışına gidiyorum. Havaalanında her şey yolunda. Derken körükte bekleyen yolcuları görüyorum. Genel Müdür Serhat Özçelik’e bu yolcuların körükte niye bekletildiğini soruyorum. Cevap; ‘İstanbul Handling uçak körüğe yanaşmadan yolcuları erken aldı?’

İstanbul Handling’in niye erkenden yolcuları aldığını soruyorum… Cevap eften püften. Olan körükte bekleyen ve sıcaktan bunalan yolculara oluyor.

Anlaşılan ikinci bir handling firmasını devreye sokup rekabet ortamını oluşturmamız gerekecek.”

 

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu