KıbrısManşet

Arıklı: Kubilay Özkıraç kimin sesi?

Katıldığı bir programda El-Sen'in yapmaya hazırlandığı eylem hakkında konuşan Enerji ve Ekonomi Bakanı Erhan Arıklı, Özkıraç'ın ne yapamaya çalıştığını anlamadığını ifade ederek, "Kubilay’ın kendi problemleri var, şov peşinde" şeklinde konuştu.

Katıldığı bir programda El-Sen’in yapmaya hazırlandığı eylem hakkında konuşan Enerji ve Ekonomi Bakanı Erhan Arıklı, Özkıraç’ın ne yapamaya çalıştığını anlamadığını ifade ederek, “Kubilay’ın kendi problemleri var, şov peşinde” şeklinde konuştu.

Kubilay Özkıraç kimin sesi? diyen Arıklı “Emekçinin sesi ise bize teşekkür ve takdir etmeli. Ama vurguncuların sesi ise eylemlerine devam etsin” dedi.

“KUBİLAY ŞOV PEŞİNDE… KENDİ PROBLEMLER VAR”

Kurumdaki çalışanlar ile bir problemi olmadığının altını çizen Arıklı, “Biz hem vatandaşa zamlı tarifeden elektrik yansıtmamaya çalışıyoruz bunun için tasarruf yaparak kurumun daha fazla masraf yapması ve batmasına engel olmaya çalışıyoruz diğer taraftan da sırat köprüsünden geçiyoruz. Burada El-Sen bize destek olacağı yerde Yaptığımız ne var seni ne rahatsız ediyor? 34 dolardan getiriyorsak ve kurumu bunu da bir devlet kuruluşundan alıyorsak bu seni niye rahatsız eder? Kubilay’ın kendi problemleri var. Hala daha sendika üyeleri sendikalar… Kubilay şov peşinde” diyerek El-Sen Başkanı Kubilay Özkıraç’a sert eleştirilerde bulundu.

“ÖZKIRAÇ’IN NE YAPTIĞI İLE İLGİLENMİYORUM”

Kubilay Özkıraç’ın eylem kararı için eleştiride bulanan Bakan Arıklı, “Bu dönemde eylem yaparak benimle çatışarak kendi üyelerine bir mesaj vermeye çalışıyor. Biz kurumun zarardan kurtarılması için çalışıyoruz” diyerek “Biz kendi işimize bakıyoruz Özkıraç’ın ne yaptığı ile ilgilenmiyorum” ifadelerine yer verdi ve bu konu hakkında tek muhatabının vatandaş ve kamuoyu olduğunu vurguladı. Arıklı, “Kubilay Özkıraç’ın eylem kararı ile vatandaş çok ağır ifadelerle eleştiriyor. Kubilay Özkıraç bu duruma kendini düşürmemeli. Ondan pay mı alıyorsun diye soracaktır. Kubilay iyi bir arkadaştır ama bu şeklide kendini bu duruma düşürmesine üzülüyorum” dedi.

 

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu