KıbrısManşet

Arıklı, Meclis’te seviyeyi kaçırdı

"2003-2009 yılında kimlerin talimatla hareket ettiğini biliyoruz" sözleri üzerine yerinden Erhan Arıklı’ya tepki gösteren ana muhalefet partisi CTP Milletvekili Doğuş Derya’ya küstahça tepki gösteren Arıklı “Bir sus be!” dedi.

“2003-2009 yılında kimlerin talimatla hareket ettiğini biliyoruz” sözleri üzerine yerinden YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı’ya tepki gösteren ana muhalefet partisi CTP Milletvekili Doğuş Derya’ya küstahça tepki gösteren Arıklı “Bir sus be!” dedi.

2000’li yıllardaki hükümet krizlerini anlattı, daha önce de hükümet krizleri yaşandığını öne sürdü. CTP’ye seslenen Arıklı “Aynaya bakın” dedi.

Daha sonra söylediği sözleri toparlamaya çalışan Arıklı, “Ben Türkiye olan ilişkilerin güzel ilerlediğini söyledim bunda kötü olan ne var. Neden gocunuyorsunuz” dedi. Kürsüden konuşmasını yapan Arıklı ile muhalefet parti vekilleri arasında kısa bir münakaşa yaşandı.

Erhan Arıklı’nın seviyesiz konuşmasına müdahale etmeyen Meclis Başkanı Zorlu Töre ise Arıklı’ya herhangi bir müdahale de bulunmadı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu