EkonomiKıbrısManşetSağlıkSiyasetTürkiye

Arıklı: Oktay her gelişinde bir müjde veriyor…

Fuat Oktay’ın ülkeye her ziyaretinde bir müjde verdiğine dikkat çeken Arıklı, Oktay'ın beraberinde ülkeye 40 bin doz aşı getireceği ihtimali olduğundan bahsetti

Başbakan Yardımcısı, Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı, devlet televizyonunda katılığı bir programda TC Cumhurbaşkanı Yardımcı Fuat Oktay’ın KKTC’ye gerçekleştireceği ziyareti değerlendirdi.

Fuat Oktay’ın ülkeye her ziyaretinde bir müjde verdiğine dikkat çeken Arıklı, Oktay’ın beraberinde ülkeye 40 bin doz aşı getireceği ihtimalinden de bahsetti.

Erhan Arıklı gündemden düşmeyen “Bir Zamanlar Kıbrıs” dizisinin 27 Nisan’da Cenevre’de gerçekleşecek 5+1 toplantıdan önce Kıbrıs sorunun gündeme gelmesi için çekildiğini vurguladı. Fuat Oktay’ın galaya katılmak için gerçekleştireceği KKTC ziyareti kapsamında da,  “Güvercinlik’te yapacağımız organize sanayi sitesini de inceleyeceğiz ve ekonomik protokol ile ilgili görüş alışverişi yaparız diye düşünüyorum” Dedi.

Dizi hakkında konuşmasına devam eden Başbakan Yardımcı Arıklı,  dizi üzerinde kamuoyu algısı yaratılmaya çalışıldığını ancak nafile olduğunu söyleyerek, “Spekülasyonlar bitmez” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu