GenelKıbrısManşet

Arıklı ‘yuvaya dön’ Zaroğlu hangi yuvadan söz ediyorsun?’

YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı’nın Millet Partisi’ne geçen üyelerini partiye geri dönmeye çağırması üzerine Bertan Zaroğlu açıklama yaptı.

YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı’nın Millet Partisi’ne geçen üyelerini partiye geri dönmeye çağırması üzerine Bertan Zaroğlu açıklama yaptı.

“Yuvaya dön” çağrısı yapan Erhan Arıklı’ya sesleniyorum… Hangi yuvadan söz ediyorsun?” diyen Zaroğlu Arıklı’yı partiyi bölmekle suçladı.

Miletin partisi üyelerine ‘yuvaya dön’ çağrısı yapan YDP Genel Başkanı Arıklı’ya tepki gösteren Bertan Zaroğlu, “Milletin Partisi üyelerine “Yuvaya dön” çağrısı yapan Erhan Arıklı’ya sesleniyorum… Hangi yuvadan söz ediyorsun ? Aile efradınla çöreklendiğin partiye mi yuva diyorsun? Sen bu insanlara “çakıl taşları” demedin mi? Sen bu insanlara “Hainler” demedin mi? bu insanlara ağıza alınmayacak sinkaflı küfürler etmediniz mi? Yanına aldığın yalakalarınla birlikte kuruluşundan bu yana bu partiye hizmet edenlere Her türlü kötülüğü yapmadınız mı?

Partiyi bölen sensin Erhan Arıklı! Koltuk korkundan Kurultayda yüzde 48.5 oy almış rakibinin kapısını çilingirle açtıracak kadar alçaldın. Şimdi de Milletin Partisi üyelerine çağrıda bulunup, akbaba gibi “buyurun gelin” diyorsun. 1974 sonrası bu ülkeye göçmüş insanları ajitasyon yaparak bölmeye çalıştığın gibi, şimdi de çok iyi bildiği bu bölücü siyaseti Milletin Partisi üzerinde denemeye çalışıyorsun. Ama yağma yok! Sen baraj altında kalmış bir partide, siyasi mevtasın. Olmayacak ama Ola ki Barajı geçme durumu olsaydı da Bu partinin Genel Başkanı olarak kalamayacaktın… Ne kadar çırpınırsan çırpın bunu değiştiremezsin. 23 ocak sonrası Sayın Ramazan Gündoğdu tebrikleri kabul ederken bu yazıyı sana hatırlatacağım iki gözüm” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu