GenelKıbrısManşet

Arıza nedeniyle bazı bölgelere elektrik verilemiyor

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu,  bu sabah orta gerilim elektrik şebekesinde meydana gelen arıza nedeniyle bazı bölgelere elektrik verilmediğini duyurdu. Kıb-Tek’ten yapılan açıklamada arıza tespit ve onarım çalışmalarının başlatıldığı belirtildi.

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu,  bu sabah orta gerilim elektrik şebekesinde meydana gelen arıza nedeniyle bazı bölgelere elektrik verilmediğini duyurdu. Kıb-Tek’ten yapılan açıkalmada arıza tespit ve onarım çalışmalarının başlatıldığı belirtildi.

Saat 09.00 itibari ile elektrik verilemeyen bölgeler şöyle:

Boğazköy Köy İçi Bölgesi, Lefkoşa – Girne Anayolu Boğaz Kavşağı Bölgesi, Hediyem Su Bölgesi, St. Hilarion Bölgesi, G.K.K. Karargahı Bölgesi ve Ağırdağ, Aşağı Dikmen, Yukarı Dikmen, Yukarı Dikmen Su Kuyuları Bölgesi,  Yukarı Dikmen Ağıllar Bölgesi ve Dikmen Kırıkkale Asker, Boğaz Polis Lojmanları ile Karter Kışlası arası bölge ve Fikret Kürşat arsaları civarı, Dikmen Köy İçi ve Dikmen Kırsal Kesim Arsaları Bölgesi, Taşkent, Dikmen Cemsa Evleri, Güngör ve Güngör Taşocakları Bölgesi, Oray sitesi ile boğaz karakolu arasında kalan kısım, Emaş Bölgesi, Kömürcü, Dağyolu ve Pınarbaşı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu